Tájékoztató – Építkezés és költözés

Tisztelt Szülők!

Folyik intézményünk felújítása. A kivitelező szerint a jelenleg felújítás alatt lévő épületrészt április 2-án átadják számunkra!

Így a Damjanich utca 7. alatt tanuló gyerekek tavaszi szünete hamarabb elkezdődik. Április 3-án pénteken már nem jönnek iskolába a gyerekek (kivétel azok, akik tudnak nekünk segíteni a költözésben!)

A Rákóczi útra járó gyerekeket nem érinti a tavaszi szünet meghosszabbítása, ők április 8-ig járnak iskolába, majd tavaszi szünet után április 15-én szerdán jönnek újra iskolába együtt a Damjanich utcán tanuló gyerekekkel.

Április 2-án csütörtökön fél 8-kor kezdődik a tanítás a Damjanich úton, 3 órát tartunk meg, majd utána az osztályok átviszik székeiket, padjaikat a felújított tantermekbe. Ebédet még rendelünk erre a napra a negyedikeseknek és a menzásoknak. Napközi, tanulószoba viszont már nem lesz.

Április 3-án pénteken, valamint április 6-7-8-án kérjük a szülők és a felsős tanulók segítségét az átpakoláshoz. Tele van a nagyterem, a folyosó, a pince, a szertárak eszközökkel, bútorokkal. Csak mi – pedagógusok – nem tudunk ennyi felszerelést önerőből átköltöztetni.

Nagyon várjuk az Önök segítségét is a zökkenőmentes átálláshoz!

A költözés előtt küldünk részletes tájékoztatót!

Segítségüket előre is köszönjük!

Iskolavezetőség