Becsengettek

Szeptember 2-án reggel nyolc órakor becsengettek a Varga Domokos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak.

Horváth Tibor Igazgató Úr tanévnyitó beszédében köszöntötte a megjelenteket, a nyári szünidőről visszatérő diákokat, az első osztályosokat, a meghívott vendégeket, szülőket és kollégáit.

Megköszönte a diákok és pedagógusok munkáját, akik augusztusban második felében, azért fáradoztak, hogy a Damjanich utcai épületet a felújítási munkálatokhoz előkészítsék. Ismertette a felújítás menetét s az ehhez kapcsolódó feladatokat, terveket. 

Az iskolai hagyományokhoz hűen néhány tanuló kedves nyárbúcsúztató és tanévet köszöntő műsort adott elő, amelyben az 1. évfolyamosok közül: Knul Liliána, Tassi Erika, Bugyi Benedek, Kecskés Nándor, Zubán Annabella, Hajdú Gellért, valamint Mező Róbert, Dévényi Danka, Táncos Zoé negyedikes és Tassi Katalin, Palkó Tamás ötödikes tanuló szerepelt. A műsort összeállította és a tanulókat szereplésre felkészítette: Illyésné Szombati Anita és Sárkányné Madaras Ágota, a zenéről és a hangosításról Bessenyei Zsolt gondoskodott.

Bízunk benne, hogy a felújítási munkálatok az ütemezésnek megfelelően haladnak és a tanévet egy szebb és modernebb iskolában zárhatjuk.

Kunszentmiklós,

2019. 09. 04.

                                                                                        Vassné Juhász Julianna